Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd

Новини

Използване на 2 -странична ролка клетка
Време за освобождаване: 2023-04-22 22:01:19  Хитове: 6
\\ Нирегалярни и разхлабени части често се транспортират в съвременната логистика и транспорт. В присъщите плоски палети не могат да се използват и за транспортиране могат да се използват само 2 -странични ролки, нашият звезден продукт. И така, на какво трябва да обърнем внимание, когато използваме този продукт, за да избегнем щети на стоки или стоманени контейнери? Пълно, стоките ще се разклатят по време на транспорта, а предметите ще паднат и ще бъдат повредени. Освен това засяга кошчетата, подредени отгоре. Затова предполагаме, че когато стоките са поставени в стоманената кутия, резервирайте 1

2 cm, за да гарантирате безопасността на стоките и полето от стоманен материал. Поставете два или повече вида стоки заедно, особено стоките, които претърпяват химични реакции като разтваряне, експлозия, абсорбция и др. По това време двата вида стоки ще реагират, вариращи от щети до стоките, до причиняване на аварии за безопасност на експлозията и нарушаване на дисциплината до лична безопасност. Разточете клетката с подходящо количество меки материали, така че да се гарантира, че стоките няма да бъдат разтривани или повредени поради взаимен сблъсък. Особено електронни продукти, високи \\ приведени крехки продукти. Трябва да бъдем внимателни и внимателни по време на транспортирането, а понякога се налага да предотвратяваме статичното електричество. За да настоявате за транспортиране в случай на накланяне, повреда и т.н.

plecially в случай на подреждане, е необходимо да се провери дали стековете на продукта са здраво инсталирани и дали съответните части са закрепени. Дали теглото на подреждането надвишава стандарта и други проблеми. Появата на горните въпроси е строго забранена и ние ще го транспортираме отново, така че да бъде по -безопасен и да избягва инциденти.&#по -горе са предпазните мерки за използването на 2 -странична ролка. Разбира се, има много повече от тези предпазни мерки в процеса на използване. Стоманените материали, които купуваме обратно, трябва да се комбинират с условията на работа на собствената ни употреба за формулиране на съответните предпазни мерки. Ако трябва да знаете повече за точките за знания в процеса на използване на стоманени материали, включително закупуване на персонализирани кутии за стоманени материали и т.н., можете да се свържете с Huataian за консултация.

-

предишен: No

Следващия: Методи за проекти...