Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd

Новини

Методи за проектиране и управление на логистични колички, метални материали и рафтове
Време за освобождаване: 2023-04-22 22:04:37  Хитове: 9

with развитието на международната индустриална цивилизация и процеса на стандартизация на съвременните фабрики, Advanced Logistic Equipment показа своята голяма роля и привлича хората' вниманието. Добре разглеждани у нас и няма перфектни стандарти и добър опит в управлението, което води до големи разлики във факторизацията. Логистичното оборудване в някои фабрики е назад, а логистичното оборудване е разнообразно, хаотично и мрачно, което не само засяга управлението, но и пряко влияе върху производствената цена и качеството на продукта. Платформата може да бъде грубо разделена на следните категории;

logistics количка, метален палет, пластмасов палет, дървен палет, метална кутия (кутия за материали от мрежата, кутия с сгъваеми материали), рафт, оборудване на станцията и специална метална кутия и т.н. .

\\ по -нататък, по отношение на проектирането и управлението на логистичното оборудване, конкретно споменаваме методите за производство и управление на логистичното оборудване само за справка.

1. Оборудването, поставено в употреба, трябва да се използва в съответствие с регламентите и да се работи по цивилизован начин. Ако има някакъв проблем с качеството, поддръжката трябва да бъде уведомена навреме, за да се избегнат ненужни загуби.

the

2. Производителят на уреди е отговорен за нормалното използване на уреда и реализира платени услуги за уреди, които са човек

made или механично повредени.

the

3. Трябва да се използват леки и удобни мотокари (1.5t-2t) с къси вилици, доколкото е възможно за натоварване и разтоварване на мотокари и разтоварване или подреждане на уреди (с изключение на някои големи уреди), за да се намалят сблъсъците с твърди вилици, причинени от недостатъчни радии на завъртане на мотокари или запушване на зрението. Абсолютно забранявайте дългия

fork

piercing Candied Haws Style

на няколко уреди с една вилица и явлението увреждане на уреди като сцепление, без да разхлабите спирачките, особено уреди с гумени джанти.

~the-"4. Обикновено уредите не могат да бъдат транспортирани с колела, дори със спирачки безопасността на транспорта не може да бъде гарантирана."

the

5. Уредите с колела обикновено не са подредени, за да се предотвратят повреди на колела (особено гумени джанти, найлоновите колела са малко по -силни), когато мотокар се лопата. Ако са причинени щети, трябва да се прилагат платени услуги.

the

6. Логистичното оборудване се проверява редовно за използване и формулярът за проверка се попълва.

the

7. За да се подобри услугата за поддръжка, квалифицираните OEM производители трябва да осигурят специални сайтове за поддръжка и просто оборудване като заваряване, така че да улеснят навременното и бързо обслужване на персонала.

предишен: Използване на 2 -ст...

Следващия: Какви ползи правя...